Kailo-retkiluistimet

Hinnat siteillä alkaen 190 €

Osasto:

Kuvaus

Uusi naantalilainen retkiluistinmerkki Kailo on vankkarakenteinen retkiluistin. Se on VeePeeKoo:n valmistama ja yhdessä Luistintohtorin kanssa kehittämä luistinmalli, jossa ideana on saada kaikki palaset kohdilleen.

Terän teräslaatu on valittu parhaimpien suositusten mukaan. Retkiluistelussa luistimet joutuvat toisinaan erityisen koville esimerkiksi terän juuttuessa halkeamaan. Siksi terä ei ole se kaikista kapein, vaan tarkoituksella 1,5 mm. Läpipulttaukset sekä terän että siteiden kiinnityksessä ovat myös huomattavasti lujemmat kuin kipailijoiden tyypilliset pistehitsaukset tai alumiiniin upotetut ruuvit. Vantterasta rakenteesta huolimatta Kailo painaa BC-siteellä 630 g/luistin ja Pro Link -siteellä 480 g/luistin eli massat ovat täysin vertailukelpoiset muiden merkkien kanssa (pl. OAC:n hiilikuitu- ja muoviluistimet).

Koska Kailo-luistimet tehdään yksittäin käsityönä, voidaan niitä räätälöidä monella tavalla asiakkaan toiveiden mukaan. Myös uusia ideoita voidaan ottaa huomioon. Esimerkkinä tällaisesta yksilöllisestä pienestä yksityiskohdasta mainittakoon luistimen kärjen pieni reikä: kun luistin on jäällä, niin sauvan kärjellä saa luistimen käännettyä pystyyn ja sitten monon saa kiinnitettyä ilman kumartumista sauvan kärjellä.

Kailo-luistinten perusprofiili on pyritty suunnittelemaan suurimmalle osaksi sopivaksi, mutta sekä profiili, sen paikka ja asento voidaan räätälöidä jokaisen asiakkaan toiveiden mukaan. Luistimet voidaan toimittaa eri siteillä, ilman siteitä tai asiakkaan toimittamilla siteillä. Kerro toiveesi ja pyydä tarkka hinta.

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Mitat 500 mm

Saatat myös pitää...