Luistintohtori on joutunut tarkistamaan hinnastoaan. Yleinen kustannustaso on noussut, mutta ennen kaikkea olen kellottanut eri töihin kuluvia aikoja. Aiempi hinnasto perustui lähinnä kilpailijoiden hinnastoihin, mutta en voi tehdä laadukasta työtä tai peräti korjata toisten jälkiä samoilla hinnoilla.

Oikeastaan vain profilointityöhön kohdistui isompi korotuspaine. Profiilin asennon tarkastaminen ja korjaaminen, profilointirajojen viimeistely käsivaralta sekä huolellinen teroitus kestävät keskimäärin 43 min/pari. Tätä työtä ei vaan voi tehdä 18 eurolla kuten jotkut kilpailijat sitä myyvät. Toisaalta, profilointi riittää tehdä kerran kaudessa aktiivisellakin teroittamisella, joten tästä perustan rakentamisesta ei kannata säästää.

Laatu maksaa ja ammattitaito on Luitintohtorin arvo. Siksi siitä ei tingitä. Asiakaskuntani on selvästi laatutietoinen ja valmis siitä maksamaan. Hyvä niin!

 Hinnastoon pääset tästä.