Luistintohtori osti 19.8.2019 koko Antin Pyörän taitoluistinvaraston. Varasto on nyt selvitetty, luetteloitu ja hinnoiteltu. Varastoa pääset tutkimaan TÄSTÄ.

Kengät ovat uusia, mutta vanhoja malleja (ovat olleet vuosia varastossa). Osa kengistä on aivan uutta vastaavia, osassa voi olla pieniä, varastoinnista johtuvia jälkiä. Kaikki kengät myydään 50 % perusalennuksella suhteessa vastaaviin nykymalleihin. Tapauskohtaisesti ale voi olla enemmänkin.

Terät ovat uusia eikä säilytys vaikuta niihin. On myös huomattava, että vanhat terät – erityisesti Wilsonin vinttikoiramerkityt – ovat jopa laadukkaampia kuin nykyiset vastaavat mallit. Terissä perusalennus on 10 %.

Kengän kunnon, terän ja muun kokonaisuuden mukaan katsotaan sitten sopiva yhteishinta, vaikka kenkiä ja teriä myydään myös erikseen. Myös vanhat myyntikuntoiset luistimet voidaan ottaa vaihdossa, mikä tietysti huomioidaan.

HUOM: tilauksesta saadaan kaikki Jacksonin, Edean ja Risportin kenkämallit sekä Ultiman, Wilsonin ja MK:n terät myös aivan uusina. Lisäksi Luistintohtorilta saat kaikki muutkin taitoluistelun tarvikkeet.

Tervetuloa edullisille luistinkaupoille!