Luistintohtori on tänään sopinut H7VEN-mailojen jälleenmyynnistä. Edustus on ensimmäinen Turussa.

H7VEN-mailat (“hokiseven”) on suunniteltu, kehitetty ja testattu Suomessa. Valmistus on Kiinassa, jossa tuotantoa ja laatua valvoo H7VEN:in oma suomalainen edustaja. Vuosien 2015-18 aikana tehdyn kehitystyön tuloksena ensimmäiset First-sarjan mailat tulivat myyntiin kaudella 2018-19. Heinäkuussa 2019 myyntiin tulee Core-sarjan mailat.

First-malli on ns. High kick point -maila. Core on puolestaan Low kick point -tyyppiä, joka on erityisesti suunniteltu nopeisiin rannelaukauksiin läheltä maalia.

Syksyllä Luistintohtori ottaa kokeiluja varten muutamia mailoja sekä junioreille että aikuisille. Jos olet kiinnostunut testaamaan uutta mailaa, ota yhteyttä niin saadaan sinun toiveitasi vastaava maila, sillä kaikkiin malleihin ei vielä ole mahdollisuuksia. Kokeilu ei maksa sinulle mitään etkä sitoudu mihinkään. Ilmoittaudu rohkeasti.

Ja tietysti aina voit ostaa oman mailan ilman kokeilua! Junnumailan hinta on 130…140 € mallista riippuen. Aikuisten mailat maksavat 170…210 €. Siten mistään markettimailasta ei ole kyse, vaan H7VEN haluaa nimenomaan tarjota edullisemman vaihtoehdon kahden-kolmensadan euron mailoille kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Kohti parasta kautta!