Kuivaustorvelo

190,00 

Hinta alkaen, fööni erikseen

Kuvaus

Kuivaustorvelo on erittäin tehokas tapa kuivata hanskat, luistimet, kengät, urheiluvälineet ynnä muut välineet, joiden sisus muuten kuivuu hitaasti. Välineet laitetaan torvelon “oksiin”. Föönillä puhalletaan lämmintä ilmaa suoraan kuivatettavien tavaroiden sisään. Erätauko riittää hienosti esim. pelihanskojen kuivatukseen.

Torvelo on jokaisen itseäänkunnioittavan joukkueen välttämättömyystarvike, joka tuo mukavuutta peliin lajissa kuin lajissa. Torvelo on myös erittäin hyödyllinen lapsiperheissä: talvella riittää märkiä kenkiä ja hanskoja, jotka pitää saada aamuksi kuivaksi. Torvelolla homma hoituu parissa tunnissa! Siksi torvelo kuuluu myös jokaisen päiväkodin eteiseen.

Torvelo on hitsattu konepajateräksestä ja on siis täysin kierrätettävä kestokulutushyödyke, joka siirtyy isältä pojanpojalle. Perusmallissa on 16 oksaa ja se toimitetaan ilman pyöriä (kuvan pyörät ovat lisävaruste).

Erikoisvalmisteinen torvelo voidaan tehdä täysin toiveiden mukaiseksi: oksien määrä, pyörät, kattoripustus (pyörii kevyesti ahtaassa paikassa), seinämalli, väri jne. Kerro toiveesi tarjousta varten.