H7VEN-maila (junior)

120,00 150,00 

Täyshiilikuitumaila keveyttä arvostavalle pelaajalle

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Junior-mailat on tarkoitettu pienemmille käsille. Mailat on valmistettu ohuemmalla varsiprofiililla ja hieman pienemmällä lavalla, jolloin ne soveltuvat hyvin junnuille. Mailojen pituus on 147 cm mitattuna lavan kärjestä kohtisuoraan varren päähän. Nämäkin mailat ovat täyshiilikuituisia ja vastaavat muutenkin ominaisuuksiltaan täysin aikuisten mailoja.

H7VEN on Suomessa kehitetty uusi mailamerkki, jonka etuina on keveys, hyvä kiekkotuntuma ja räätälöitävyys. Kaikki mailat ovat täysin hiilikuidusta valmistettuja laatumailoja, jotka tarjoavat huippuominaisuudet järkevällä hinnalla. Mailat valmistetaan one-piece-molding-menetelmällä, jonka avulla varsi ja lapa saadaan yhtenäiseksi sekä maila kevyeksi.  SR 75 -maila painaa vain 385 g (pituus 160 cm).

CORE on low kick point -tyyppinen (LKP) maila, jonka matala joustopiste mahdollistaa nopeat rannelaukaukset. Entistäkin kevyempi versio uudistetulla laparakenteella. Optimoitu painopiste mahdollista helpon mailan käsittelyn.

FIRST-malli on high kick point -versio (HKP), jossa nilkan ja varren alaosa on jäykempi ja maila taipuu herkemmin alakäden kohdalta.

Yhdistelemällä joustopistettä, joustavuutta ja lapamallia saadaan vakiona monipuolinen vaihtoehtojen joukko. Tehdastilauksena saadaan vakiona kaikki tavallisimmat lapamallit. Tarpeen mukaan myös täysin yksilölliset ominaisuusyhdistelmät ovat mahdollisia kilpailukykyiseen hintaan. Mikäli valikoista ei löydy mieleistä ratkaisua, ota yhteyttä suoraan Luistintohtoriin.

Lisätiedot

Malli

Core (LKP), First (HKP)

Flex

35, 45, 50

Lapa

B9.2, B2.8

Kätisyys

Left, Right

Saatat myös pitää...