Asiakastyössä törmään usein erilaisiin jalkavaivoihin. Monet näistä tapauksista vaativat lääketieteellisiä toimenpiteitä sekä kuntoutusta. Luisteilijoiden ongelmien kokonaisvaltaiseksi ratkaisemiseksi Luistintohtori on saanut aloittaa yhteistyön Terveystalon huippuammattilaisten kanssa.

Ortopedi Anne Flink on erikoistunut nimenomaan jalkojen ongelmiin. Yleensä pitkittyneiden vaivojen ratkaiseminen alkaa käynnillä hänen vastaanotollaan: ennen kuin jalat on saatu kuntoon, ei ole mielekästä muokata luistimiakaan.

Fysioterapeutti Marko Grönholm täydentää huippuosaamisellaan kokonaisuuden. Akuutin vaiheen jälkeen on kuntoutuksen aika ja silloin tarvitaan Markon jumppavinkkejä.

Ensimmäiset tyytyväiset asiakkaat on saatu läpi tämän kolmikantaisen ratkaisumallin: hoito, kuntoutus ja luistinten muokkaus.

Linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan Anneen ja Markoon.

Älä epäröi ottaa yhteyttä ajoissa, jos sinulla on luistimiin tai luisteluun liittyvä ongelma. Meidän avulla se kyllä ratkeaa!