Maanantaina 4.11.2019 Luistintohtori allekirjoitti Riedellin jälleenmyyntisopimuksen. Tämän myötä Luistintohtori on nyt Riedellin virallinen jälleenmyyjä eli “Riedell Authorized Dealer”. Tähän asti Riedellillä on ollut Suomessa vain yksi jälleenmyyjä, joten nyt Luistintohtorista tuli vasta toinen koko Suomessa ja ensimmäinen Varsinais-Suomessa. Tämä helpottaa huomattavasti paikallisten Riedell-luistelijoiden elämää, kun nyt luistimet saa omalta kotiseudulta, aivan Impivaaran jäähallin kupeesta.

Sopimus kattaa aluksi vain Riedellin luistimet eli kenkä-terä-yhdistelmät, siis aloittelijasetit. Jatkossa, kun toiminta vakiintuu, on mahdollisuus laajentaa myynti kaikkiin Riedell-tuotteisiin. Markkinoiden kartoittamiseksi ota yhteyttä jo nyt – etsitpä mitä tahansa Riedell-tuotetta.

Jälleenmyyntisopimuksen mukaisesti Luistintohtori palvelee heti kaikissa Riedell-luistimiin liittyvissä asioissa, mallista riippumatta. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Nautinnollista luistelua: talven parhaat jäät ovat vielä edessä!